Advohelp.nl Informatie & Support site van CARE Consultants

  


Legal Eagle

Wij stonden aan de wieg van Legal Eagle. In de loop van meer dan twintig jaar hebben we het programma zien uitgroeien tot een volwassen en stabiel pakket, En omdat we zelf dagelijks met Legal Eagle werken, zijn we in staat op vrijwel al uw vragen antwoord te geven.

Legal Eagle Updates
Iedere update van Legal Eagle moet zorgvuldig worden uitgevoerd. Wij kunnen voor u -op afstand- de update uitvoeren, zodat u er van verzekerd bent dat dit op de correcte manier gebeurt. Uiteraard kunt u de updates ook door uw eigen systeembeheerder laten uitvoeren. Mocht hij of zij daar vragen over hebben, dan kunnen wij altijd een adviserende rol spelen. .

Wanneer u van een heel oude Legal Eagle versie wilt updaten, neem dan altijd even met ons of SDU uitgevers contact op. 

De huidige Legal Eagle versie is (2.24.0.2070926)  

Ondersteuning op afstand
Wij bieden ondersteuning voor Legal Eagle en EagleDotXML op afstand. Evenals de helpdesk van SDU maken wij daarvoor gebruik van het programma Teamviewer. We kunnen dit programma rechtstreeks vanuit Legal Eagle activeren, maar u kunt hiervoor ook vanaf de home pagina van deze site het programma Teamviewer EagleDotXML downloaden. Met behulp van de Teamviewer-tool nemen wij uw Windows-bureaublad over, waardoor we u op locatie kunnen helpen.

In een beperkt aantal gevallen, bijvoorbeeld technische problemen rond Legal Eagle of corrupte databases, verwijzen we u door naar de helpdesk van SDU


 


 

E-mailen
Bellen
Info